Maaginen kesäilta 28.6.2023 klo 14-21!

Tule viettämään maaginen kesäilta kanssamme kauniissa saaressa!

Iltaan sisältyy ihanaa rentoutumista ohjatuilla äänimaljameditaatioilla samanhenkisten ihmisten seurassa, saunomista maagistan yrttien kera, ihanaa tekemistä ja loitsintaa, sekä tottakai herkullista lähiruokaa, nokipannukahvia, villiyrttiteetä ja raikasta saunajuomaa! Saunomisen liomassa voit myös pulahtaa järveen uimaan.

Saari sijaitsee Rautavaaran upeissa maisemissa Pohjois-Savossa ja venekuljetus rannasta saareen ja takaisin sisältyy lipun hintaan. 

Järjestäjinä toimii Sawon Noita yhteistyössä paikallisen noidan ja luonto-oppaan, Sonjan, kanssa. 

Sitovat ilmoitautumiset sähköpostitse: sawonnoita (at) gmail.com.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on ruokarajoitteita! 🙂

Maaginen ilta vietetään upeassa saaressa keskellä kauniita maisemia. Pääset nauttimaan aivan ihanista äänimaljameditaatioista, oppimaan kasvimagiaa ja voit osallistua loitsintaan iltapiirissä. Mikäli omistat rummun, voit ottaa sen mukaan. Sauna lämmitetään ja se toimii rentouttavana ja puhdistavana kokemuksena jokaiselle osallistujalle. 

Ruoka on paikallista lähiruokaa ja mitään eväitä ei tarvitse tuoda mukana (mikäli ei itse halua). Tuo mukanasi vain pyyhe, uikkarit (jos haluat uida) ja hyvä asenne! Tapahtuma on alkoholiton.

Paikkoja tähän tapahtumaan on vain 4 ja yhden lipun hinta on 134e/hlö sisältäen kaikki ruuat, venematkan, ohjelman, lahjakassin ja materiaalit. Ilmoittaudu nyt sähköpostitse: sawonnoita (at) gmail.com! Kirjoita sitovaan ilmoittautumiseen koko nimesi, osoitteesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Mainitse myös mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot!