LIPPU– JA MYYNTIEHDOT
Myyjänä ja laskuttajana toimii Sawonnoita, y-tunnus 2312133-1 (jäljempänä ”myyjä”). Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kauppa syntyy, kun asiakas ilmoittaa ostavansa myyjän tarjoaman lipun tai tuotteen. Tämä voi tapahtua esimerkiksi tilauskaavakkeella, sähköisesti verkkokaupassa tai muulla foorumilla taikka suullisesti. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.
Kysynykset ja muut yhteydenotot: sawonnoita@gmail.com

REKISTERÖINTI JA LIPPU
Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan kertomalla nimensä tai näyttämällä sähköpostiinsa saaman lipun/tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla.
Mikäli tapahtuman lippu on maksamatta, on järjestäjällä oikeus evätä sisäänpääsy.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO
Peruutuksen tapahtuessa lipun hintaa ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistusta vastaan. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Mikäli asiakas osallistuu tilaisuuteen, ei vaihto- ja palautusoikeus ole enää voimassa.
Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, ellei kyseisen tuotteen kohdalla ole toisin määritelty.
Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen sawonnoita@gmail.com

MAKSAMINEN
Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla myyjän ohjeistuksen mukaisesti.
Maksu taoahtuu pääsääntöisesti tilisiirrolla laskun saavuttua ostajalle. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

OSALLISTUJAN TIEDOT
Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lippu on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tapahtuman järjestämistä.
Useiden lippujen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

TIETOSUOJA
Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriin, josta tiedot poistetaan viimeistään 2kk tapahtuman jälkeen. Tutustu tarkemmin kulloinkin voimassa olevaan tietosuojaselosteeseen. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Voimme halutessasi olla sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa poistua asiakasrekisteristämme niin halutessasi. Emme koskaan myy tietojasi. Emme anna tietojasi eteenpäin muussa tarkoituksessa kuin palvelun toteuttamisessa sinulle.

YHTEYDENOTTO
Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen sawonnoita@gmail.com.